Degustatie restaurant

MENU SEPTEMBER - OKTOBER

Reservatie en meer info via de link diensten

Beste fijnproever

U kan onderstaand  menu "a la carte" genieten op maandag-, dinsdag-, donderdag-, en vrijdag middag

Week van 24 september en 1 oktober 2018

 

Luikse salade met krokante zwezerik

Of

Geflambeerde garnalenroomsoep

*****

Rode poon met zuiders tintje

Of

Kalfshaas “Rossini”**

Of

Hoevekipfilet met saus naar keuze en seizoensgroenten

*****

Geflambeerde flensjes met sinaasappelen

Of

Suggestiedessert

 

U kan van onderstaand degustatiemenu genieten op

 

dinsdagavond 9 oktober om 18.30 uur

(gelieve vooraf te reserveren via de link diensten).

 

FINGER FOOD BITE

****

TARTAAR VAN KALFSFILET, gerookte ganzenlever, sambai

****

ZEETONG, langoustine, artisjok, fideua

****

WILDE EEND, lavendel, polenta, aardappelpoffertjes

****

LIMOEN, witte chocolade, kokos

CREMA CATALANA

****

MOKKA of THEE,  babbelsnoepjes

Prijs: € 50

 

Meer over deze studierichting: 

Hotel