Wij heten u  allen van harte welkom in het restaurant van COLOMAplus. De leerlingen van de afdeling hotel zorgen ervoor dat u aan tafel gezellig kan verpozen terwijl ze u culinair verwennen.

 

 

 

  • Alle soepen en nagerechten kiest u aan € 6
  • Alle voorgerechten kiest u aan € 8
  • Alle hoofdschotels kiest u aan € 13

Concreet:

  • 3-gangenmenu met soep € 25.00
  • 3-gangenmenu met voorgerecht € 27.00

 
U kan bij ons terecht voor een volledig menu, maar u bent evenzeer welkom indien u enkel een hoofdschotel bestelt. Voor gerechten aangeduid met een sterretje wordt een supplement van € 6.00 aangerekend.
 
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kan u lunchen vanaf 12 uur.

Op dinsdagavond kan u ook genieten van een degustatiemenu we verwachten u om 18.30uur.

Op woensdag is het restaurant gesloten.
 
Onze wijnkaart is gevarieerd en biedt een ruime keuze.  Voor een groep van minstens 10 personen kan u een drankenpakket bestellen aan € 8 per persoon (huiswijn en water).

Bij reservatie voor groepen vanaf 10 personen, vragen wij dat het hele gezelschap voor hetzelfde menu kiest.

U kan uw rekening contant betalen of met een betaalkaart.

Het klantenrestaurant is gesloten tijdens de schoolvakanties.

Gelieve onze website op te volgen voor eventuele wijzigingen en toekomstige sluitingsdagen.

Gelieve steeds vooraf te reserveren via www.RestOcheck.be .

Wij hebben er respect voor als u kiest voor een eigen eetgewoonte of door een allergie tot een aangepaste eetcultuur gedwongen bent.

Als u ons tijdig inlicht doen wij ons uiterste best om het menu voor u aan te passen.

Vraag tevens naar wijzigingen aan het menu: allergenen@colomaplus.be

 

 

 

Menu gastronomisch restaurant

 

Week van 8 oktober en 15 oktober 2018

 

Handgesneden tartaar van tonijn

Of

Heldere ossenstaartsoep met sherry

*****

Zeetong “Dieppoise”**

Of

Parelhoen met assortiment van groentenpuree

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoensgroenten

*****

Bavarois

Of

Suggestiedessert

 

Week van 22 oktober en 5 november 2018

 

Scampi met kruidenboter

Of

Ajuinsoep met bladerdeeg

*****

Jong kabeljauwhaasje met bladspinazie

Of

Kalfstournedos met boschampignons en truffelsaus **

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoensgroenten

*****

IJs met geflambeerde krieken

Of

Suggestiedessert

 

Week van 12 november en 19 november 2018

(22/11 en 23/11 gesloten)

Gefruite pladijsfilets  met groene kruidenmayonaise

Of

Venkelsoep met mosselen

*****

Goudbrasem in zeezoutkorst

Of

Kwartel opgevuld met kalfszwezeriken en wortelgroenten **

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoensgroenten

*****

Peertjes met gegratineerde frangipane

Of

Suggestiedessert

 

 

Het weekend van 23-24-25 november

nodigen we u graag uit op onze restaurantdagen

 

Week van 26 november en 3 december 2018

 

6 Wilde oesters  of  6 Geglaceerde oesters

Of

Pittig witloofsoepje met gerookte zalm

*****

Zeeduivel op gekonfijte spitskool **

Of

Haas met 2 sauzen en wildgarnituur **

Of

 Rundssteak met saus naar keuze en seizoensgroenten

*****

Dame Blanche

Of

Suggestiedessert

 

Week van 7 januari  en 14 januari 2019

Gemarineerde zalm “graved laks”

Of

Erwtensoep met Ibericoham

*****

Gebakken sliptongetjes (niet gefileerd)

Of

Eendenborst met cider

Of

Rundssteak met saus naar keuze en seizoensgroenten

*****

Verrassingssoesjes met warme chocoladesaus

Of

Suggestiedessert

 

 

 

 

 

 

Degustatiemenu dinsdagavond

 

 

MENU OKTOBER

 

Beste fijnproever

 

U kan van onderstaand degustatiemenu genieten op dinsdagavond 

16, 23 oktober en 6 november om 18.30 uur (gelieve vooraf te reserveren).

 

FINGER FOOD BITE

  •  

ZEEBAARS, ceviche, limoen

  •  

KABELJAUW, kreeftenbéarnaise, bottarga, walnoot

  •  

PATRIJS Chartreuse, Souvaroff, grondloof coca, crumble fleur de sel

  •  

BANANA SPLIT, mango, yoghurt

TIRAMISUSCHUIM

  •  

Mokka of thee met snuisterijen

Prijs: € 50

 

 

 

MENU NOVEMBER

 

Beste fijnproever

 

U kan van onderstaand degustatiemenu genieten op dinsdagavond

13, 27 november en 4 december  telkens om 18.30 uur (gelieve vooraf te reserveren).

 

FINGER FOOD BITE

  •  

COQUILLES HANDGEDOKEN, tatin witloof witlooftatin, vanille

  •  

JONGE TARBOT, sucrine , bonito, oester

  •  

HAAS, Grand Veneur, notenkrokant

  •  

EPOISSE EPOISSES, Marc de Bourgogne, palmsuiker, Granny Smith

MELLOWCAKE XXL, passievruchtstructuren, mascarpone

  •  

Mokka of thee met babbelsnoepjes

Prijs: € 50