Je talenten: 

In het eerste jaar kan je ‘proeven’ van verschillende talentmodules.

Dit doen we in 1A, maar ook in de vernieuwde 1B.

Zo krijg je   de kans om je talenten én je interesses te ontdekken en verder te ontwikkelen.  Je leert jezelf zo beter kennen. Er zijn 5 talenttaarten die je allemaal mag proe- ven om een idee te hebben van wat je verder wil ontwikkelen:

 

Je uitdagingen: 

We organiseren daarnaast drie talentdagen. Wil je graag je (verschillende) talenten verder verkennen, dan zijn de projecten op onze talentdagen de uitgelezen kans! Drie keer van iets anders proeven of drie keer hetzelfde talent aanboren, het kan! Na elke talentmodule en elke talentdag houden we met jou een ‘groeigesprek’: was deze talentmodule op je lijf geschreven, of heb je ervaren dat dit toch niet helemaal je ding was ?

Samen met het hele schoolteam leer je zo jezelf oriënteren.

Je toekomst: 

Samen met je ouders maken we een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) voor jou op, zodat je een betere keuze kan maken voor een studierichting in de tweede en derde graad. Je ouders zijn onze bondgenoten en samen onder- steunen we jou in dit groeiproces. We communiceren snel en duidelijk over je functioneren en je persoonlijk ontwikkelingsplan.

Ons lerarenteam biedt jou altijd de nodige ondersteuning om van jou een top- talent te maken. Door succeservaringen begeleiden de leraren je om je leer- proces stap voor stap in eigen handen te nemen.