Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Laat je haar knippen voor Rode Neuzen Dag

  • 24 oktober 2019
  • Huis van Esthetische Verzorging

πŸ’‡β€β™€οΈπŸ’‡β€β™‚οΈEen nieuwe coupe waarmee u ook nog eens het goeie doel steunt? 7 Haarstilist organiseert op woensdag 13/11/2019 een non-stop klantendienst van 10u30 tot 18u30: een actie in het teken van Rode Neuzen Dag. Wie wil kan ook cuberdons of cupcakes kopen en/of met mooie roodgelakte nagels buiten wandelen.πŸ’… En alsof dat nog niet genoeg […]

πŸ’‡β€β™€οΈπŸ’‡β€β™‚οΈEen nieuwe coupe waarmee u ook nog eens het goeie doel steunt? 7 Haarstilist organiseert op woensdag 13/11/2019 een non-stop klantendienst van 10u30 tot 18u30: een actie in het teken van Rode Neuzen Dag. Wie wil kan ook cuberdons of cupcakes kopen en/of met mooie roodgelakte nagels buiten wandelen.πŸ’… En alsof dat nog niet genoeg is, krijgt u ook nog een gratis hoofdmassage.

Maak tijdig je afspraak: 015 44 86 17 of kapsalon@colomaplus.be.