Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Oud-leerlingen

Niemand die beter kan vertellen over onze school dan onze oud-leerlingen. Hun getuigenissen vind je hier.

Niemand die beter kan vertellen over onze school dan onze oud-leerlingen. Hun getuigenissen vind je hier.

Getuigenissen Huis van Communicatie & Recreatie

Anneleen Van Beek

Na haar stage in haar 7de jaar Gespecialiseerd Recreatiemedewerker bij PGL in het Groot-Brittannië, keerde Anneleen terug om er aan de slag te gaan. Lees hier haar getuigenis.

Lars van de Buerie

Lars studeerde af als Gespecialiseerd Recreatiemedewerker en studeert nu Media Entertainment Business. Lees hier zijn getuigenis.

Kristien Vanwesenbeeck

Kristien studeerde af als Gespecialiseerd Recreatiemedewerker en studeert nu Kleuteronderwijs. Lees hier haar getuigenis.

Laura Settembrino

Laura studeerde af in Toerisme en ging nadien aan de slag op de luchthaven van Brussel. Ze werkt er als check-in agent bij Aviapartner. Lees hier haar getuigenis.

Luna Coppens

Luna studeerde Toerisme en koos in het 6de jaar voor een stage bij Swissport. Daar werkt ze nu als jobstudent, en combineert die functie met haar studies Toerisme- en Recreatiemanagement. Lees hier haar getuigenis.

Astrid Delsaert

Astrid volgde Communicatie en Media en studeert nu Leerkracht Secundair Onderwijs aan de Odisee Campus Brussel. Lees hier haar getuigenis.

Meryem El Addaoui

Meryem studeerde af in Communicatie en Media en volgt nu Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen. Lees hier haar getuigenis.

Getuigenissen Huis van Esthetische Verzorging

Rani Genyn

Na haar studies Schoonheidsverzorging volgde Rani nog een extra jaar Haarstilist. Intussen is ze kapster én werkt ze als nagelstyliste in bijberoep. Lees hier haar getuigenis.

Tine Van Damme

Tine studeerde in 2017 af in Schoonheidsverzorging en heeft nu haar eigen schoonheidssalon Beautine. Lees hier haar getuigenis.

Maïté De Proft

Na haar studies Schoonheidsverzorging besloot Maïté er nog een schakeljaar Haarstilist bij te doen. Intussen werkt ze als kapster in een kapsalon én is ze kapster-aan-huis in bijberoep. Lees hier haar getuigenis.

Luna Robyns

Luna studeerde Schoonheidsverzorging. Ze werkt als verkoopster en doet medische pedicure in bijberoep. Lees hier haar getuigenis.

Daphne Baeyens

Daphne studeerde in 2019 af in de richting Haarstilist en droomt er nu van zelf leerkracht Haartooi en PAV te worden. Lees hier haar getuigenis.

Getuigenissen Huis van Gastronomie

Gilles Discart

Soms weet je wat je wil. En dat wist Gilles maar wat goed: bakker en daarna chocolatier worden. Zijn creaties proef je bij PUUR in Turnhout. Lees hier zijn getuigenis.

Stijn Mariën

Stijn studeerde af in Grootkeuken/Gemeenschapsrestauratie. Hij werkt intussen als kok bij FOD Economie en is kok aan huis in bijberoep. Lees hier zijn getuigenis.

Dino Bouvard

Dino koos voor twee specialisatiejaren na zijn studies Restaurant en keuken: Wereldgastronomie en Banketbakkerij en chocoladebewerking. Intussen is hij aan de slag als kok bij Sodexo. Lees hier zijn getuigenis.

Jent Carlier

Na zijn diploma Hotel koos Jent voor studies Lager onderwijs. Die combineert hij met een studentenjob in de horeca. Lees hier zijn getuigenis.

Emil de Stobbeleere

Emil studeerde af in Wereldgastronomie en werkt nu als kok bij Belgocatering. Lees hier zijn getuigenis.

Giancarlo Ragusa

Giancarlo studeerde af in Wereldgastronomie en heeft zijn eigen restaurant La Terrazza. Hij werd verkozen tot beste pizzabakker van de provincie Antwerpen. Lees hier zijn getuigenis.

Shana Vermeylen

Shana en haar man Mathias studeerden allebei af in Wereldgastronomie, waarna ze elk nog een extra specialisatie volgden. Intussen hebben ze hun eigen restaurant Bistro Levate. Lees hier hun getuigenis.

Tina Heremans

Tina behaalde haar diploma Wereldgastronomie en Gemeenschapsrestauratie en werkt nu als kok en dieet-kok in een psychiatrisch centrum. Lees hier haar getuigenis.

Eli Bonheure

Eli studeerde af in Hotel en volgt nu een graduaatsopleiding Hotel- en cateringmanagement. Hij combineert zijn studies met een job als front office agent in het Park Inn by Radisson Berchem. Lees hier zijn getuigenis.

Wesley Wynants

Wesley behaalde het diploma Wereldgastronomie én dat van Banketbakkerij en chocoladebewerking. Hij is werkzaam bij bakkerij/chocolatier Van Bellinghen. Lees hier zijn getuigenis.

Getuigenissen Huis van Handel & Informatica

Robbe De Houwer

Robbe studeerde Network en IT en trok daarna naar de UCLL voor Toegepaste Informatica. Lees hier zijn getuigenis.

Kezya Swerts

Kezya studeerde af in Business Support en werkt nu als verkoopster bij biowinkel Silly. Lees hier haar getuigenis.

Britt Van der Weyden

Britt studeerde af in Business Support en gaat binnenkort aan de slag in een kinderopvang. Lees hier haar getuigenis.

Shalini Flies

Na haar diploma Business Economics koos Shalini voor een bacheloropleiding Internationaal Ondernemen aan Thomas More. Lees hier haar getuigenis.

Getuigenissen Huis van Creativiteit

Dorien Buys

Dorien trok na haar opleiding Fotografie naar Sint-Lukas in Brussel waar ze eerst haar academische bachelor Fotografie behaalde en intussen een Master in de vrije kunsten volgt. Lees hier haar getuigenis.

Laura Blihi

Laura vond helemaal haar ding in Architecturale en binnenhuiskunst en dus koos ze voor studies Architectuur. Intussen is ze zelfstandig architecte. Lees hier haar getuigenis.

Christophe Luts

Christophe studeerde Fotografie en is intussen Hoofddocent fotografie en multimedia in het Centrum voor avondonderwijs, en is ook freelance fotograaf/videograaf. Lees hier zijn getuigenis.

Phaedra Derhore

Phaedra studeerde af in Publiciteit, bracht een eigen graphic novel uit en werkt als freelance illustrator en striptekenaar. Lees hier haar getuigenis.

Hichem Azzouz

Na zijn diploma Publiciteit en Illustratie rondde Hichem ook zijn studies Audiovisuele Technieken: Fotografie af aan KdG. Hij is nu leraar fotografie op onze school. Lees hier zijn getuigenis.