Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Britt Van der Weyden

Britt studeerde af in Business Support en gaat binnenkort aan de slag in een kinderopvang.

Afgestudeerd in Business Support (2019)
Huidige job: gaat binnenkort aan de slag in kinderopvang

‘Mijn leukste herinneringen aan COLOMAplus zijn vooral de uitstappen en banden die je creëert met medeleerlingen en leerkrachten. Zij zorgen er allemaal voor dat je je goed in je vel voelt en begeleiden je met de juiste studiekeuze. Met sommige leerkrachten heb ik nu nog contact. De samenhorigheid die je in COLOMAplus ziet, geeft een heel goed gevoel. Je leert op deze school respect te hebben voor iedereen, welke persoon dan ook, je leert te werken met verschillende karakters en dat is een onbetaalbare les voor het leven! Tijdens het weekend werk ik in een supermarkt, en ik merk dat ik heel veel tips en leerstof die ik aangeleerd kreeg tijdens de lessen Klantendienst, nog steeds kan gebruiken op de werkvloer. Ik ben heel erg trots op mijn diploma Business Support!’

Benieuwd naar nog meer getuigenissen? Die lees je hier.
Of wil je graag weten welke opleidingen je zoal kan volgen op onze school? Die ontdek je hier.