Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Boekenlijsten

Ontdek hier hoe je je boeken kan bestellen, en ontdek je de boekenlijst van jouw toekomstige klas/studierichting.

Onze school heeft ervoor gekozen om verder te werken met boekenfondsservice ‘IDDINK’. Dit betekent dat u de koopboeken online kunt aanschaffen.

Het is belangrijk dat je vóór 5 juli 2023 bestelt, zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt.

Hoe bestellen?

Ga naar www.iddink.be/bestellen en maak hier een persoonlijk account aan. Je gebruikt hiervoor je eigen gegevens en enkel waar het gevraagd wordt de gegevens van je ouder(s)/verzorger(s). Tip: kies inloggegevens die je makkelijk kan onthouden omdat deze toegang geven tot je digitale lesmateriaal (digitale boekentas).

Tijdens het bestellen vraagt Iddink naar je schoolcode. Voor jouw school is deze: 4R5HSV47

Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestelt, dan is het zo geregeld.

Als je vóór 5 juli 2023 bestelt, levert Iddink je bestelling tijdig.

Je pakket wordt thuisbezorgd. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.

Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.be/contact. Hier hebben we heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.

Liever elders bestellen?

Je vindt ook hier de boekenlijsten. Let wel: het zou kunnen dat deze niet helemaal up-to-date zijn.