Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!
Alles wat u moet weten over wat er op onze school te beleven valt!

Inschrijven

UPDATE – Hieronder vind je alle informatie over inschrijvingen in onze school. Er zijn nog slechts enkele plaatsjes vrij.

Data

  • Binnenkort meer info over de nieuwe infodagen in 2021

Hiernaast vind je de data van onze infodagen en inschrijvingen.

INSCHRIJVINGEN VOOR 2de tot en met 7de jaar (2020-2021).

  • question Interesse in of vragen over een studierichting van het tweede tot en met 7de jaar? Laat dan HIER je contactgegevens na.
  • Je wil inschrijven? Bel dan naar de school via 015 42 27 03 om te weten of er voor jouw jaar en richting nog een plaatsje vrij is. Wij mogen omwille van coronamaatregelen niet fysiek inschrijven. Hier kan je nagaan welke richtingen al volzet zijn.

Eerstejaars (1A én 1B):

Alle secundaire scholen uit Mechelen en omgeving gebruikten voor de inschrijvingen in het eerste jaar een digitaal aanmeldsysteem. De aanmeldingen zijn afgesloten op 24 april 2020.

Meer informatie over het digitaal aanmelden én het aanmelden zelf gebeurt via aanmelden.school. Je leest er meer over in deze LOP-brochure. Het schoolreglement kan je hier raadplegen.

Vergeten digitaal aan te melden? Dan kan je vanaf 13 mei 2020 9.00 uur een aanvraag tot inschrijving in het eerste jaar (1A en 1B) doen, via dit formulier. In 1A en 1B zijn er helaas geen vrije plaatsen meer, daar kom je op een wachtlijst terecht. Je kan hier de vrije plaatsen in alle scholen raadplegen.