Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Robbe De Houwer

Robbe studeerde Network en IT en trok daarna naar de UCLL voor Toegepaste Informatica.

Afgestudeerd in Network en IT (2019)
Huidige studies: Toegepaste Informatica aan de UCLL Leuven

‘Na mijn studies Network & IT koos ik voor Toegepaste Informatica. Een studie die je op zich zonder voorkennis kan beginnen, maar dankzij mijn opleiding NI kon ik meteen alle lessen goed volgen. Ik koos bewust voor de UCLL, omdat het een van de betere hogescholen is voor informatica. Ze leveren immers bijna elk jaar de winnaar van de Vlaamse Programmeerwedstrijd. In COLOMAplus was ik het meest trots op mijn GIP in het 6de jaar. Ik stond zelf versteld van wat we realiseerden in amper twee trimesters, en dat met enkel de kennis van het 5de en 6de jaar. Zelf vond ik een van de grootste voordelen aan de school dat de leerkrachten altijd bereid zijn om te helpen én dat de school meegaat met zijn tijd. Bijna elke klas heeft een smartboard en de school is volop bezig met het verder moderniseren van hun gebouwen. Ook de bereikbaarheid was voor mij zeker een plus!’

Benieuwd naar nog meer getuigenissen? Die lees je hier.
Of wil je graag weten welke opleidingen je zoal kan volgen op onze school? Die ontdek je hier.