Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!
Alles wat u moet weten over wat er op onze school te beleven valt!

Wesley Wynants

Wesley behaalde het diploma Wereldgastronomie én dat van Banketbakkerij en chocoladebewerking. Hij is werkzaam bij bakkerij/chocolatier Van Bellinghen.

Afgestudeerd in Wereldgastronomie (2015) en Banketbakkerij en chocoladebewerking (2016)
Huidige job: werkt bij bakkerij/chocolatier Van Bellinghen in Bonheiden

‘Punctualiteit, doorzettingsvermogen en samenwerken in team: allemaal vaardigheden die ik heb geleerd in COLOMAplus. Allemaal dingen die me nu helpen in mijn job. Lange tijd miste ik zelfvertrouwen in de keuken, maar dankzij de steun van de leraren groeide ik enorm. Net omwille van die gemotiveerde leerkrachten én de goeie begeleiding van de school, zou ik COLOMAplus aanraden. Ik ben er echt enorm gegroeid.’

‘Tegenwoordig werk ik bij bakkerij/chocolatier Van Bellinghen in Bonheiden, waar ik patisserie en chocolade pralines maak, maar ook help in de keuken: groentjes kuisen en snijden voor de belegde broodjes, kaas/hesp/mozzarella versnijden en ook de afwas doen. Een heel afwisselende job die ik graag doe en waar ik bijna elke dag iets nieuws leer.’

‘Ik heb veel leuke momenten gehad in COLOMAplus, te beginnen met de leuke en leerrijke studiereizen (Normandië, Lille) en de verschillende studiebezoeken. Wat me ook zeker is bijgebleven is het bezoek aan de vroegmarkt in Frankrijk in het 7de jaar wereldgastronomie. Ook het groene domein, wat volgens mij een van de mooiste schooldomeinen van Mechelen en omstreken is, is een absolute plus. Ik ben trots en blij dat ik op deze school heb mogen studeren!’

Benieuwd naar nog meer getuigenissen? Die lees je hier.
Of wil je graag weten welke opleidingen je zoal kan volgen op onze school? Die ontdek je hier.