Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Meryem El Addaoui

Meryem studeerde af in Communicatie en Media en volgt nu Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen.

Afgestudeerd in Communicatie en Media (2018)
Huidige studies: Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Antwerpen

‘Na veel wikken en wegen koos ik er na mijn diploma Communicatie en Media voor om naar de Universiteit van Antwerpen te trekken en daar Communicatiewetenschappen te studeren. Mijn opleiding in COLOMAplus zorgde ervoor dat ik mijn horizon kon verbreden op vele vlakken. Niet alleen dankzij de theorie, maar ook door de praktijkvakken werd ik zelfzekerder – een must voor mijn verdere schoolcarrière. Daar pluk ik nu bijvoorbeeld de vruchten van als ik tijdens de lessen Media-ethiek door de prof word uitgedaagd om te debatteren over de leerstof die we die dag in de les hebben gezien. Mijn tip aan alle CM’ers? Soms gaat niet alles volgens plan en dat is helemaal oké. Je hoeft niet het pad te volgen van anderen, maar creëer er zelf één.’

Benieuwd naar nog meer getuigenissen? Die lees je hier.
Of wil je graag weten welke opleidingen je zoal kan volgen op onze school? Die ontdek je hier.