Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Dorien Buys

Dorien trok na haar opleiding Fotografie naar Sint-Lukas in Brussel waar ze eerst haar academische bachelor Fotografie behaalde en intussen een Master in de vrije kunsten volgt.

Afgestudeerd in Fotografie (2014)
Huidige studies: Master in de vrije kunsten

‘‘“The things that are close to you are the things you can photograph the best. And unless you photograph what you love, you are not going to make good art.” – Sally Mann.

Vijf jaar lang op COLOMAplus Fotografie studeren was heel fijn. Ik besef dat dit één van de beste keuzes is geweest die ik ooit heb gemaakt. Ik heb op deze school de beste vrienden gekregen en mijn kennis was dankzij mijn opleiding echt goed, waardoor ik Fotografie kon gaan voortstuderen. Mijn bacheloropleiding (academische bachelor op Sint-Lukas in Brussel) heb ik door de juiste motivatie en technische basis van op COLOMAplus dus goed kunnen afronden. Ook was er een fijn (en open) contact met de leerkrachten , wat voor mij persoonlijk belangrijk is om verder te groeien als persoon. Door nu af te studeren in de master vrije kunsten kan ik mijn verschillende interesses (ook beeldende kunst, dans, theater en film) samengieten in een eindwerk en hoop ik later in het werkveld deze interesses nog verder te kunnen uitoefenen of er toch alleszins mee in aanraking te blijven.’

Benieuwd naar nog meer getuigenissen? Die lees je hier.
Of wil je graag weten welke opleidingen je zoal kan volgen op onze school? Die ontdek je hier.