Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Emil de Stobbeleere

Emil studeerde af in Wereldgastronomie en werkt nu als kok bij Belgocatering.

Afgestudeerd in Wereldgastronomie (2014)
Huidige job: kok bij Belgocatering

‘Na wat omzwervingen in binnen- en buitenland werk ik intussen als kok voor Belgocatering. Want mijn passie voor koken is er sinds mijn studies niet op achteruit gegaan. Integendeel. Sinds het eerste middelbaar, in de keuken van COLOMAplus bij mevrouw Jans en mevrouw Van Dyck, is mijn liefde voor de horeca alleen maar gegroeid. Een van de topmomenten was voor mij onze studiereis naar Barcelona in het 7de jaar, maar eigenlijk kijk ik op mijn hele schoolloopbaan op COLOMAplus positief terug. Ik was niet altijd de makkelijkste, maar ik ben altijd met respect behandeld en heb me nooit een nummer gevoeld. Altijd werd gekeken naar wie ik was. Dat is zeker een van de grootste troeven van de school, vind ik, net als de ligging: in het groen, vlak bij het water. Je hebt nooit het gevoel dat je op een school zit.’

Benieuwd naar nog meer getuigenissen? Die lees je hier.
Of wil je graag weten welke opleidingen je zoal kan volgen op onze school? Die ontdek je hier.