Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Shana Vermeylen

Shana en haar man Mathias studeerden allebei af in Wereldgastronomie, waarna ze elk nog een extra specialisatie volgden. Intussen hebben ze hun eigen restaurant Bistro Levate.

Afgestudeerd in Wereldgastronomie (2013), in dezelfde klas als haar man Mathias. Shana koos voor nog een extra jaar Banketbakkerij en chocoladebewerking (2014), Mathias voor Gemeenschapsrestauratie (2014).
Huidige job: samen met haar man Mathias eigenaar van Bistro Levate in Heffen

Shana en Mathias in hun eigen restaurant Bistro Levate.

‘Tweeëneenhalf jaar nadat we waren afgestudeerd en in de horeca hadden gewerkt, realiseerden Mathias en ik in december 2016 onze grote droom: ons eigen restaurant openen. Mathias staat in de keuken, ik neem de zaal voor mijn rekening. We doen dit zonder personeel, dus we doen alles zelf: koken, kuisen, afwassen,… alles. Al zouden we een stagiair van COLOMAplus niet afslaan, haha! Op school leerden we een hele goeie basis, net als tijdens onze stages. Het was soms een spannende en bij momenten ietwat lastige periode, maar ik kijk alleen maar positief terug op onze tijd in COLOMAplus. Mijn man en ik zijn er allebei opengebloeid, met de steun van de leerkrachten. Onze klas was heel hecht, we konden ook echt plezier maken met de leerkrachten, en tijdens banketten en de praktijk zetten we ons enorm hard in. Vooral de avonddiensten in het restaurant van de school vond ik een hele goeie oefening voor later.’  

Bistrolevate.be

Benieuwd naar nog meer getuigenissen? Die lees je hier.
Of wil je graag weten welke opleidingen je zoal kan volgen op onze school? Die ontdek je hier.