Afgestudeerd in Grootkeuken (2008)
Huidige job: Kok bij FOD Economie en Middenstand in Brussel, kok aan huis in bijberoep
‘Mijn buitenlandse stage in 6 Grootkeuken was als thuiskomen. Ik trok naar Zwitserland waar ik aan de slag mocht voor Intersoc. Ik deed er zo veel nieuwe ideeën op én ik kreeg ook geregeld de kans te genieten van de Zwitserse natuur of ik kroop op mijn skilatten. Na mijn studies ging ik zelfs aan de slag in een hotel in een skigebied in Frankrijk. De vele uitstappen naar bedrijven, of de Horeca Expo in Gent, de GIP en de goeie begeleiding die ik kreeg van de chefs, waren voor mij absolute hoogtepunten. In mijn laatste jaar Gemeenschapsrestauratie volgden we workshops over vegetarisch koken en vacuüm koken: technieken die ik nog steeds toepas. Ik herinner me vooral het geloof dat de leraren in mij hadden, en dat ze me leerden doorzetten.’
Benieuwd naar nog meer getuigenissen? Die lees je hier.
Of wil je graag weten welke opleidingen je zoal kan volgen op onze school? Die ontdek je hier.