Afgestudeerd in Wereldgastronomie (2010) en Gemeenschapsrestauratie (2011)
Huidige job: kok en dieet-kok bij een psychiatrisch centrum
‘Na mijn diploma Wereldgastronomie koos ik voor nog een extra specialisatie Gemeenschapsrestauratie. Het was ook in die sector dat ik kort nadat ik was afgestudeerd werk vond. Ik mocht een vervanging doen in een rusthuis, en uiteindelijk werd ik zelfs chef in de keuken van een rusthuis. 5,5 jaar geleden besloot ik in de keuken van een psychiatrisch centrum te gaan werken waar ik eerst als kok, en intussen ook als dieet-kok aan de slag ben. Tussen het werken door behaalde ik ook nog mijn diploma chocolatier in avondschool.’
‘Mijn tijd op COLOMAplus was ongelooflijk mooi. Ik kreeg er alle kansen en werd gesteund in alle beslissingen die ik nam. In 2010 werd ik gevraagd om voor de school deel te nemen aan de AEHT-wedstrijd. Ik was zo trots dat ik die kans kreeg, en wilde niets liever dan ook de school trots maken. Met succes! Samen met mijn team behaalde ik de gouden medaille! Daar ben ik nu nog steeds heel fier over. Naast de vele nieuwe technieken die ik kreeg aangeleerd, de schooluitstappen en -reizen, heb ik vooral geleerd een teamplayer te zijn, zelfstandig te werken en met tijdsdruk om te gaan. Dat zijn ook nu nog steeds mijn sterkste eigenschappen: doorbijten als het soms al eens tegenslaat.’
Benieuwd naar nog meer getuigenissen? Die lees je hier.
Of wil je graag weten welke opleidingen je zoal kan volgen op onze school? Die ontdek je hier.