Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Maïté De Proft

Na haar studies Schoonheidsverzorging besloot Maïté er nog een schakeljaar Haarstilist bij te doen. Intussen werkt ze als kapster in een kapsalon én is ze kapster-aan-huis in bijberoep.

Afgestudeerd in Schoonheidsverzorging (2018) en Haarstilist (2019)
Huidige job: kapster in een kapsalon en kapster-aan-huis in bijberoep

‘Na mijn opleiding Schoonheidsverzorging besloot ik er nog een jaar Haarzorg bij te doen. Dat ik daarin ben geslaagd, daar ben ik best trots op. Aan het begin van het schooljaar had ik nooit gedacht dat het me zou lukken, maar dankzij de goeie begeleiding én de hulp van de leerkrachten is het me toch gelukt. Na mijn studies kon ik meteen aan de slag in een kapsalon. Intussen ben ik ook kapster aan huis in bijberoep, en dat nog geen jaar nadat ik ben afgestudeerd! Met wilskracht kom je heel ver, dat weet ik intussen heel zeker. Tijdens mijn opleiding in COLOMAplus vond ik het een groot voordeel dat ik altijd als individu werd bekeken, nooit als nummer. Ook de omgang tussen de leraren en leerlingen is vlot. Dankzij de klantendiensten leerde ik om met veel verschillende soorten mensen om te gaan en werd ik een pak socialer. Nu durf ik makkelijker een gesprek aangaan met iemand onbekend.’

Maïté aan het werk tijdens haar opleiding Schoonheidsverzorging.

Benieuwd naar nog meer getuigenissen? Die lees je hier.
Of wil je graag weten welke opleidingen je zoal kan volgen op onze school? Die ontdek je hier.