Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Tine Van Damme

Tine studeerde in 2017 af in Schoonheidsverzorging en heeft nu haar eigen schoonheidssalon Beautine.

Afgestudeerd in Schoonheidsverzorging (2017)
Huidige job: eigenaar schoonheidssalon Beautine

‘Eigenlijk ben ik best trots op mijn redelijk vlekkeloos parcours van het 3de tot het 6de middelbaar. Schoondheidsverzorging was geen makkelijke richting, met al die anatomie, fysica en chemie, maar het is mij wel gelukt! De toegepaste leerstof was ook heel uitgebreid. Daar ben ik nu heel blij om, toen iets minder, haha! Tijdens de praktijklessen werd er heel veel aandacht besteed aan hygiënisch werken en daar ben ik nu heel dankbaar om. Dat lijkt heel simpel, maar is het niet. Het leukst vond ik de uitstappen naar bedrijven als Districos, maar ook de vele workshops en demonstraties op school waren leuk en leerrijk. Op school zelf had ik altijd het gevoel dat er iemand was bij wie ik terechtkon, al was het over een ruzie met klasgenoten, een conflict met een leerkracht of privéproblemen. Dat is volgens mij in deze tijd heel belangrijk.’

‘Tijdens de praktijklessen werd er heel veel aandacht besteed aan hygiënisch werken en daar ben ik nu heel dankbaar om.’

‘Na mijn studies Schoonheidsverzorging volgde ik nog een kappersopleiding. Zo kwam ik voor een stage terecht bij een kapsalon waar ze ook gelaatsverzorging aanboden. Aangezien het kapsalon goed draaide, was er geen tijd meer voor de gelaatsverzorgingen. Zo kwamen we op het idee dat ik daar een salon zou beginnen. En zo is Beautine geboren!’

Benieuwd naar nog meer getuigenissen? Die lees je hier.
Of wil je graag weten welke opleidingen je zoal kan volgen op onze school? Die ontdek je hier.