Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

De winnaar van onze chocoladebus is bekend!

  • 21 december 2019
  • Huis van Gastronomie

Ontdek wie onze heerlijke chocoladebus ten voordele van Rode Neuzen Dag heeft gewonnen.

Een tijdje geleden stelden we jullie de chocoladebus voor: onze Rode Neuzenbus gemaakt uit chocolade door Stefanie en Lisse uit 7BAK. Iedereen mocht – voor een kleine bijdrage – een gokje wagen over het gewicht van deze lekkernij.

Wel, het mysterie wordt eindelijk onthuld.

Het gewicht van de bus bedroeg 3071 gram. Emiel uit 5 Toerisme zat er maar 4 gram naast en werd daarmee de winnaar van deze overheerlijke chocoladebus. Tijdens het oudercontact van 19 december nam hij het pronkstuk in ontvangst.