Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Fotoshoot Fashion Shoot In Style – Back to Black

  • 25 februari 2020
  • Huis van Creativiteit
  • Huis van Esthetische Verzorging

Het project ‘Fashion Shoot in Style’ ging voor de 3de keer van start, een unieke samenwerking tussen de KITOS-scholen Ursulinen Mechelen (afdeling Mode) en COLOMAplus (richting fotografie én richting haarstilist én schoonheidsverzorging).


We gingen dit jaar een samenwerking aan met het museum Hof van Busleyden. De voorbije weken kregen alle deelnemers rondleidingen in het Hof van Busleyden. De leerlingen brainstormden rond het organiseren van een fotoshoot met als thema het Bourgondische ‘Back To Black’. Na een test make-up en testrealisaties van de kapsels werd op woensdag 19 februari de definitieve fotoshoot gehouden in het museum Hof van Busleyden én in de Sint-Janskerk. Het resultaat van deze semi-professionele fotoshoot kan je vanaf 1 mei 2020 bewonderen in het Museum Hof van Busleyden.

Hieronder vind je alvast wat sfeerfoto’s. Voor de leerlingen van 6 FOTO, 6 Schoonheidsverzorging en 7 Haarstilist en de studenten van MODE werd het in ieder geval een onvergetelijke dag.