- 9 juni 2020
- Huis van Gastronomie
Dino koos na zijn opleiding Restaurant en Keuken voor twee specialisaties: Wereldgastronomie en Banketbakkerij en Chocoladebewerking. Hij werkt intussen als kok bij Sodexo.
Dino koos na zijn opleiding Restaurant en Keuken voor twee specialisaties: Wereldgastronomie en Banketbakkerij en Chocoladebewerking. Hij werkt intussen als kok bij Sodexo.
Afgestudeerd in Wereldgastronomie (2011) en Banketbakkerij en chocoladebewerking (2012)
Huidige job: Kok bij Sodexo België
‘Alles begint bij een goeie basis, en die leerde ik zeker tijdens mijn opleiding Restaurant en Keuken en nadien tijdens mijn twee specialisatiejaren. Ik vond vooral dat ik enorm goed werd begeleid tijdens mijn opleiding, en dat leerkrachten me de passie voor het vak meegaven, en hele goeie, bruikbare tips. Mijn tip aan nieuwe leerlingen? Laat je fantasie de vrije loop, open je ogen en leer nieuwe technieken. Die vind je in boeken, maar vaak pik je die ook mee van op tv. Al leer ik ook nog geregeld dingen bij tijdens bijscholingen.’.
Benieuwd naar nog meer getuigenissen? Die lees je hier.
Of wil je graag weten welke opleidingen je zoal kan volgen op onze school? Die ontdek je hier.