Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Oud-leerling Fotografie Heleen Peeters brengt Noord-Hollands landschap in beeld

  • 2 oktober 2020
  • Huis van Creativiteit

Ze kreeg die opdracht van het Noord-Hollands Archief en de provincie Noord-Holland.

Oud-leerling Fotografie Heleen Peeters werkt als documentairefotograaf en beeldredacteur bij NRC Handelsblad en haalde nu ook een mooie opdracht binnen voor het Noord-Hollands Archief en de provincie Noord-Holland.

Ze is de nieuwe fotograaf voor de documentaire foto-opdracht Noord-Holland! De opdracht dit jaar kreeg de titel ‘Piramiden in de polder’. Heleen zal de voor het Noord-Hollands landschap karakteristieke stolpboerderijen en de gebruikers vastleggen. Op die manier hopen het Noord-Hollands Archief en de provincie Noord-Holland alweer een mooi stukje provincie vast te leggen en toe te voegen aan hun collectie.

Het hele artikel lees je hier.