Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Bestel unieke wenskaarten van 7PU

  • 3 januari 2021
  • Huis van Creativiteit

Wat begon als een uitwisseling van mailartkaarten met oud-leraar, mondde uit in een unieke collectie.

Elkaar een kaartje bezorgen zorgt voor verbinding in deze donkere coronatijden én het is eens wat anders dan die stroom aan digitale wensen. Voor de afdeling 7 Publiciteit en Illustratie van COLOMAplus begon het allemaal met het sturen van mailartkaarten naar hun oud-leraar Carl Cruysberghs, die naar het buitenland verhuisde. De leerlingen hadden het bijkomende idee om wenskaarten te ontwerpen en te verkopen. Met de opbrengst willen ze later in het schooljaar een tentoonstelling maken over hun mailartproject. 

Wil jij de afdeling 7 Publiciteit en Illustratie van het Huis van Creativiteit – COLOMAplus steunen? Koop dan een set van 5 kaarten. Elke set bestaat uit 5 verschillende dubbele kaarten, Amerikaans formaat (liggend) met envelop. Ze kunnen voor elke gelegenheid gebruikt worden: geboortes, verjaardagen en voor allerlei andere felicitaties. Prijs voor 1 pakket van 5 kaarten is 10 euro. 

Wil je graag een pakketje? Je kan hieronder je bestelling plaatsen tot en met 12 februari 2021. Pakketjes kunnen enkel afgehaald worden in COLOMAplus.

Belangrijk: kaarten moeten op voorhand besteld worden en gaan daarna in druk!