Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Collega’s liepen samen 100km voor Kom Op Tegen Kanker

  • 6 september 2021
  • Huis van de Eerste Graad
  • Huis van Creativiteit
  • Huis van Communicatie en Recreatie
  • Huis van Esthetische Verzorging
  • Huis van Gastronomie
  • Huis van Handel en Informatica

Daarvoor zamelden ze 2600 euro in én ze dromen al van een deelname in maart 2022!

Terwijl gisteren de rest van België zijn barbecuetoestel bovenhaalde en genoot van het zonnetje, gaven vijf collega’s van onze school het beste van zichzelf tijdens de 100km-run van Kom Op Tegen Kanker in Koksijde. In een heus COLOMAplusteam trotseerde Nick Van Aken 40km, Sam Van Thillo 30km, Wim Vanderweghen 20km en Wendy Andries 10km. In een ander team nam ook Bob Van de Vliet de 40km voor zijn rekening.

‘Het was zeker een hele ervaring,’ vertelden de collega’s: er namen dan ook meer dan 2000 lopers deel aan de run en er waren ook veel supporters aanwezig. ‘We hebben het schooljaar goed ingezet en hopen natuurlijk om nog meer lopers over de streep te krijgen!’ Een warme oproep voor alle andere collega’s, want Nick, Sam, Wim en Wendy hopen volgende keer nog meer COLOMAplusteams te kunnen optrommelen.

Maar ondanks de loden hitte en de vermoeide benen denken de sportieve collega’s al meteen aan de volgende editie in maart 2022. Daarvoor begint een nieuwe sponsoractie, want over enkele maanden moeten ze 2600 euro ingezameld hebben om te kunnen en mogen deelnemen. Wordt vervolgd!