Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Goud, zilver en brons voor Gabryella, Yören en Lencka tijdens de nationale AEHT-wedstrijd!

  • 3 oktober 2021
  • Huis van Communicatie en Recreatie
  • Huis van Gastronomie

Goud in de keuken, zilver in de zaal en brons voor toerisme. Een ongelooflijk dikke proficiat!

Goud, zilver én brons! Afgelopen vrijdag was een absolute feestdag voor Gabryella (6RK), Yören (6RK) en Lencka (6TO). Zij namen deel aan de nationale wedstrijd van AEHT en werden alledrie meer dan verdiend beloond voor hun topprestatie.

AEHT (Association of European Hotel and Tourism schools ) verenigt meer dan 400 Europese scholen. Donderdag en vrijdag vond de nationale wedstrijd plaats (die eigenlijk vorig schooljaar al zou doorgaan). AEHT is een wedstrijd waaraan verschillende scholen deelnemen. Leerlingen worden in duo’s uit verschillende scholen verdeeld, en werken dus samen over schoolgrenzen heen. Zij nemen het dan tegen elkaar op. 1ste plaats was voor Gabryella Massaruto uit 6 Restaurant en keuken die deelnam in de keuken. Yören Van Mullem (ook uit 6 Restaurant en keuken) sleepte dan weer een knappe 2de plaats in de wacht in de zaal. En tot slot was er een mooie 3de plek voor Lencka Godefridi uit 6 Toerisme.

Dikke proficiat, Gabryella, Yören en Lencka!! Met dank aan collega’s Erik Verlinden, Bart Vanstalle en Margot Van Mechelen voor de begeleiding en de vlotte samenwerking.