Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Knap muralsproject van 7PU in AZ Sint-Maarten

  • 28 juni 2022
  • Huis van Creativiteit

Vorige week werden de muurtekeningen officieel ingehuldigd in het Mechelse ziekenhuis.

Afgelopen maanden werkten onze leerlingen van 7PU enorm hard aan een uniek project: ze mochten samen met studenten van de Thomas More hogeschool murals ontwerpen die de muren van het Mechelse ziekenhuis zouden sieren.

De muurdecoraties moeten de herkenning in de publieke gangen van het ziekenhuis versterken. In totaal werkten de studenten van Thomas More hogeschool en onze 7dejaars Publiciteit veertien muurdecoraties uit, telkens afgestemd op een van de vijf kleurgroepen die in het ziekenhuis worden gebruikt.

Vorige week donderdag werden de muurtekeningen officieel ingehuldigd en dat ging uiteraard gepaard met heel wat persbelangstelling.

Maar zo’n groot project komt er natuurlijk niet vanzelf. De leerlingen werkten de afgelopen maanden – samen met hun leraren – enorm hard om tot de knappe resultaten komen die nu prijken aan de muren van AZ Sint-Maarten.

Ontdek zelf het proces én de resultaten in de foto’s hieronder.