Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Eindejaarstentoonstelling

  • 19 juni 2023
  • Huis van Creativiteit

Het HUIS VAN CREATIVITEIT nodigt iedereen uit op de eindejaarstentoonstelling in COLOMAplus

Op 28 juni stellen meer dan 500 leerlingen hun creatief werk tentoon aan het publiek. Het hele Huis van Creativiteit komt naar buiten met zeer divers en creatief werk. De studierichtingen; Architecturale en Beeldende kunsten, Fotografie, Grafische technieken, Mode, Decor en Etalage, Toegepast Beeldende Kunsten en Publiciteit en Illustratie tonen aan een breed publiek wat de leerlingen dit schooljaar allemaal gerealiseerd hebben.

De tentoonstelling gaat door in COLOMAplus waar een brede selectie aan creatief werk een ganse avond, vrij toegankelijk kan bekeken worden.

Verwacht u aan grensverleggende maquettes, fotowerk, beeldend werk, grafisch en publicitair werk, mode creaties, maar ook installaties en een kort film… het is duidelijk dat de leerlingen dit schooljaar veel geleerd en gecreĆ«erd hebben.