Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Medailles op AEHT Cornet Trophy-wedstrijd

  • 2 maart 2024

Zilver, brons en persoonlijke felicitaties!

Proficiat aan onze leerlingen die van 28 februari tot 1 maart deelnamen aan de AEHT-wedstrijd in Hoogstraten (VTI Spijker). Leerlingen uit elf Belgische hotel- en toerismescholen namen het tegen elkaar op in vier wedstrijddisciplines: Culinary Arts, Restaurant Service, Pastry en Tourist Destination. 

Babette (Toerisme), Roxanne (Bakkerij) en Jens en Noah van Restaurant-Keuken werden in groepjes bij andere leerlingen ondergebracht en moesten samenwerken om de diverse opdrachten tot een goed einde te brengen.

Alle leerlingen gaven het beste van zichzelf. Babette mocht de zilveren medaille voor Tourist Destination meenemen, en Noah bemachtigde brons in de categorie ‘Restaurant Service’. Roxanne werd door chef kok Roger Van Damme persoonlijk gefeliciteerd. Een opsteker voor al onze deelnemende leerlingen!

Volgend schooljaar vindt de AEHT Cornet Trophy plaats op COLOMAplus. We kijken ernaar uit!

Enkele sfeerbeelden

In de pers

https://www.rtv.be/actualiteit-en-nieuws/vlaamse-hotel-en-toerismescholen-strijden-om-vier-titels-hoogstraten

https://nnieuws.be/artikel/de-winnaars-12e-belgische-aeht-cornet-trophy-spijker-hoogstraten