Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

5HA en 6HA trokken op tweedaagse naar de Westhoek

  • Huis van Esthetische Verzorging
  • Haarzorg (3)

Het werd een boeiende uitstap in het teken van de herdenking van WO I.

Op 12 en 13 mei gingen de leerlingen van 5 Haarzorg en 6 Haarzorg naar de Westhoek, in het kader van de herdenking van WO I.

Ze bezochten als eerste het Memorial Museum Passchendaele 1917 in Zonnebeke, om de herbouwde loopgraven te bezoeken. Aansluitend trokken ze naar het Tyne Cot Cemetery, de grootste begraafplaats van de Britse Commonwealth. Het werd een indrukwekkend bezoek! Daarna gingen ze naar Ieper om hun intrek te nemen in het hotel, en brachten ze een bezoek aan de stad. Om 19u stonden ze al onder de Menenpoort om zeker te zijn van een plekje bij The Last Post. De leerlingen stonden versteld van het hoge aantal bezoekers ter plekke, maar waren vooral onder de indruk van de intensiteit van het evenement. Ze sloten de avond af op een gezellig terrasje.

Dag twee begon met een geslaagd ontbijt, waarna ze via Nieuwpoort en het Albert I-monument en de Ganzepoot (sluizencomplex in Nieuwpoort dat het stoppen van het Duitse leger heeft verwezenlijkt) naar Raversyde voor een bezoek aan de Atlantikwall. De tweedaagse werd afgesloten met een stadsbezoek aan Oostende met het Vistrapje, de viskraampje en het leuke stadscentrum.

Kortom, het was een geslaagd uitje!