Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

6OR1 en 6OR2 schitteren tijdens sfeervolle dag na intensieve cursusweek

  • 8 november 2019
  • Huis van Communicatie en Recreatie
  • Onthaal en Recreatie

Een hele week lang werkten de leerlingen van 6OR1 en 6OR2 rond ‘sfeer en beleving’. Ze kregen een intensieve cursus van Janneke, lesgever bij Jelloo BV, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in animatie- en recreatiecursussen. Logeren deden ze vijf dagen lang in chirolokalen, waar ze van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat hard werkten, een […]

Een hele week lang werkten de leerlingen van 6OR1 en 6OR2 rond ‘sfeer en beleving’. Ze kregen een intensieve cursus van Janneke, lesgever bij Jelloo BV, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in animatie- en recreatiecursussen. Logeren deden ze vijf dagen lang in chirolokalen, waar ze van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat hard werkten, een team vormden en een nog hechtere groep werden.

Op vrijdag, na meer dan 40 lesuren, organiseerden de twee klassen een dag vol ‘sfeer en beleving’ voor de leerlingen van 5OR en 7GRM.

We zagen heel veel creatievelingen die het beste van zichzelf gaven, een hele week lang, en leerlingen die groeiden en grenzen verlegden.

Een dikke proficiat aan de twee klassen! Jullie deden dat fantastisch!