Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

7GRM schittert in eindshow na Jellooweek

  • 7 november 2019
  • Huis van Communicatie en Recreatie
  • Gespecialiseerd recreatiemedewerker

Hoe zet je in een recordtempo een spetterende show neer? Vraag het aan de leerlingen van 7GRM. Zij schitterden op donderdagavond in een show van meer dan een uur die ze zelf op minder dan 40 lesuren in elkaar hadden gestoken. Een week lang verbleven ze in chirolokalen, waar ze van ’s morgens vroeg tot […]

Hoe zet je in een recordtempo een spetterende show neer? Vraag het aan de leerlingen van 7GRM. Zij schitterden op donderdagavond in een show van meer dan een uur die ze zelf op minder dan 40 lesuren in elkaar hadden gestoken.

Een week lang verbleven ze in chirolokalen, waar ze van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat werkten rond een eindproject voor die week: een show neerzetten die alle zintuigen deed prikkelen. Onder leiding van docent Martiena (ervaren in het geven van animatie- en recreatiecursussen voor Jelloo BV, een Nederlands bedrijf) werd veel gebrainstormd, overlegd, gedanst, gelachen, geacteerd, en vooral: bijgeleerd. Heel wat leerlingen ontdekten nieuwe talenten bij zichzelf en zetten prestaties neer die ze voordien onmogelijk achtten.

Wij zagen een fiere Jelloodocent Martiena en twee trotse leraren, maar vooral: een spetterende spektakelshow!

En niet onbelangrijk (en vooral ├ęcht niet evident!): alle 15 leerlingen behaalden hun certificaat van Jelloo BV aan het einde van de week. Een hele dikke proficiat allemaal!