Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

8 collega’s reden samen de 1000 km Kom Op Tegen Kanker

  • Huis van de Eerste Graad
  • Huis van Creativiteit
  • Huis van Communicatie en Recreatie
  • Huis van Esthetische Verzorging
  • Huis van Gastronomie
  • Huis van Handel en Informatica

En daarvoor willen ze iedereen bedanken én hebben ze alvast een belangrijke boodschap voor volgend jaar…

Ze hebben zich maanden voorbereid, en zetten verschillende acties om ook het nodige inschrijvingesgeld bij elkaar te verzamelen. In navolging van onze vier lopende collega’s die zich enkele weken geleden waagden aan de 100 km Kom Op Tegen Kanker, stonden vorige week acht fietsende collega’s aan de start van de 1000 km Kom Op Tegen Kanker.
Van hen kregen we volgend verslag mét bijhorende belangrijke boodschap:

In het Hemelvaartweekend hebben we meegefietst met de 1000km van Kom Op Tegen Kanker en dat konden we vooral dankzij jullie steun, medewerking en bijdragen. Samen met het lopersteam haalden we €8000 op voor het goeie doel en dat is een ongelooflijke prestatie! Nog eens hartelijk dank aan ieder die dit initiatief steunde. 

Robin en Bert reden donderdag Mechelen-Boom-Mechelen, Astrid en Tim Mechelen-Sint-Truiden-Mechelen, Nick en Wendy Mechelen-Huizingen-Mechelen en Eric en Pieter Mechelen-Aalter-Mechelen. Ieder fietste zijn/haar 125 km en we hebben er honderd procent van genoten! Het enthousiasme was zo groot dat we volgend jaar terug willen meefietsen en zelfs al dromen van een extra team! … Wordt vervolgd….