Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Een geslaagde Berlijnreis voor 5TO en 6TO

  • Huis van Communicatie en Recreatie
  • Toerisme

Verslag van vier dagen in de Duitse hoofdstad.

Dag 1 in Berlijn was een bloedhete dag met heel wat hoogtepunten! De leerlingen van 5 Toerisme en 6 Toerisme bezochten onder andere Reichstag en Brandenburger Tor. De leerlingen gidsten elkaar door de stad. Vooral de overblijfselen van WO II maakten een grote indruk. 

Op dag 2 ging de groep even terug in de geschiedenis, naar het communistische DDR. Verder stonden er verschillende musea op het programma. Om de dag af te sluiten gingen ze allemaal samen eten. Ze hebben in Berlijn zelfs een nieuwe Berlijnse beer!

Berlijn zou Berlijn niet zijn zonder alweer een aantal hoogtepunten uit WOII op dag 3 van de buitenlandse reis. Ook in Berlijn is graffiti echt een kunst. Ze eindigden de dag met een prachtig uitzicht vanuit de Fernsehturm. 

En toen brak al de laatste dag aan. Die begon alweer onder een stralende zon: een mooie afsluiter! Met een waaier van bezienswaardigheden sloten 5TO en 6TO hun reis af. Als kers op de taart genoten ze nog even samen van een lekkere maaltijd om dan richting station te vertrekken.