- Huis van Gastronomie
Zijn restaurant De Schone van Boskoop is al jaren een culinaire trekpleister.
Zijn restaurant De Schone van Boskoop is al jaren een culinaire trekpleister.
Zijn restaurant De Schone van Boskoop is een van de absolute toprestaurants van ons land, en dat resulteert voor oud-leerling van ons Huis van Gastronomie Wouter Keersmaekers in nog een bijzonder eervolle titel. Omwille van zijn jarenlange toewijding aan de Vlaamse keuken, doorgedreven beheersing van het vak en respect voor streekeigen producten wordt hij uitgeroepen tot Ere-Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed.
‘Chef Wouter Keersmaekers is op zijn 59ste één van de doyens van onze Vlaamse gastronomie, maar tegelijk iemand die nog steeds in het vak staat met het enthousiasme en de nieuwsgierigheid van een jong veulen’, schrijft Foodtaster.be, de digitale restaurantgids die de totale restaurantbelevenis beoordeelt met een onafhankelijk team van FoodTasters.
Meer info over de erkenning en over oud-leerling Wouter Keersmaekers lees je hier.