
Vakken
Basisoptie | ||
Voeding & Horeca | 5 | |
Groeiproject | 1 | |
Differentiatie | 1 | |
Basisvorming | ||
Aardrijkskunde | 1 | |
Beeld | 1 | |
Engels | 2 | |
Frans | 3 | |
Geschiedenis | 2 | |
Godsdienst | 2 | |
Lichamelijke opvoeding | 2 | |
Muzikale opvoeding | 1 | |
Natuurwetenschappen | 1 | |
Nederlands | 4 | |
Techniek | 2 | |
Wiskunde | 4 | |
Totaal | 32 |
2A – Voeding & Horeca
Een richting voor jou?
*Dit is ons lesprogramma vanaf schooljaar 2020-2021.
Je talenten
- Je kookt en bakt graag.
- Je bent hulpvaardig en werklustig.
- Je bent een teamplayer.
Je uitdagingen
- Je krijgt 5 u Voeding & Horeca en 25 u basisvorming.
- Je leert activiteiten in Voeding & Horeca plannen en organiseren.
- Je leert smaken en geuren ontdekken.
- Je werkt veilig en hygiënisch.
- Je past de etiquetteregels toe.
- Je krijgt inzicht in evenwichtige, eerlijke en duurzame voeding.
- Je bereidt lekkere en gezonde gerechten.
terug naar studieaanbod
Jouw toekomst!
Met een A-attest is de meest logische stap dat je doorstroomt naar het ‘Huis van Gastronomie’. Maar ook andere studierichtingen blijven mogelijk.