Vakken
Basisoptie | ||
Restaurant | 6 | |
Bakkerij | 4 | |
Groeiproject | 1 | |
Digi | 1 | |
Basisvorming | ||
Engels | 2 | |
Frans | 2 | |
Godsdienst | 2 | |
Lichamelijke opvoeding | 2 | |
Maatschappelijke vorming | 2 | |
Natuurwetenschappen | 1 | |
Nederlands | 4 | |
Techniek | 2 | |
Wiskunde | 3 | |
Totaal | 32 |
2B – Restaurant & Bakkerij (= Voeding & Horeca)
Een richting voor jou?
Je talenten
- Je kookt en bakt graag.
- Je werkt graag met anderen samen.
- Je bent hulpvaardig en werklustig.
Je uitdagingen
- Je krijgt 6 u Horeca (Hotel), 4 u Bakkerij en 22 u basisvorming.
- Je maakt kennis met grondstoffen en basistechnieken van Hotel en Bakkerij.
- Je werkt hygiënisch en veilig.
- Je past de etiquetteregels toe.
- Je bereidt gezonde, evenwichtige en lekkere gerechten.
terug naar studieaanbod
Jouw toekomst!
Met een A-attest is de meest logische stap dat je doorstroomt naar het ‘Huis van Gastronomie’. Maar ook andere BSO-studierichtingen blijven mogelijk.