Vakken
Zevende jaar | ||
Frans | 2 | |
Godsdienst | 2 | |
Lichamelijke opvoeding | 2 | |
Project algemene vakken | 4 | |
Creatieve technieken | 1 | |
Ondernemend project | 1 | |
Bakkerij | 14 | |
Alternerende stage (blokstage 2 x 1 week) | 6 | |
TOTAAL | 32 |
Banketbakkerij en chocoladebewerking (7)
Een richting voor jou?
7de jaar BSO
Je talenten
- Je bezit het getuigschrift Brood- en banketbakkerij en confisserie of Restaurant en keuken of het diploma Hotel TSO.
- Je bent creatief en hebt organisatietalent.
Je uitdagingen
- Als banketbakker-chocoladebewerker ben je werkzaam in een ambachtelijke banketbakkerij en/of bij een chocolatier.
- Je hebt de supervisie bij het opstarten en afwerken van de productie.
- Je zorgt ervoor dat de juiste grondstoffen tijdig worden ingekocht.
- Je maakt de werkroosters en je stuurt het productieproces en de medewerkers aan.
- Als eindverantwoordelijke controleer je de kwaliteit van de producten.
terug naar studieaanbod
Jouw toekomst!
- Je kan aan het werk als banketbakker-chocoladebewerker.
- Je diploma secundair onderwijs geeft je toegang tot het hoger onderwijs.