Vakken
Zevende jaar | ||
Frans | 2 | |
Godsdienst | 2 | |
Lichamelijke opvoeding | 2 | |
Project algemene vakken | 4 | |
Creatieve technieken | 1 | |
Ondernemend project | 1 | |
Bakkerij | 14 | |
Alternerende stage (blokstage 2 x 1 week) | 6 | |
TOTAAL | 32 |
Banketbakkerij en chocoladebewerking (7)
Een richting voor jou?
7de jaar BSO
Je talenten
- Je bezit het getuigschrift Brood- en banketbakkerij en confisserie of Restaurant en keuken of het diploma Hotel TSO.
- Je bent creatief en hebt organisatietalent.
Je uitdagingen
- Als banketbakker-chocoladebewerker ben je werkzaam in een ambachtelijke banketbakkerij en/of bij een chocolatier.
- Je hebt de supervisie bij het opstarten en afwerken van de productie.
- Je zorgt ervoor dat de juiste grondstoffen tijdig worden ingekocht.
- Je maakt de werkroosters en je stuurt het productieproces en de medewerkers aan.
- Als eindverantwoordelijke controleer je de kwaliteit van de producten.
terug naar studieaanbod
Jouw toekomst!
- Je kan aan het werk als banketbakker-chocoladebewerker.
- Je diploma secundair onderwijs geeft je toegang tot het hoger onderwijs.
Heb je interesse in een studierichting bij ons op school? Maar wil je liever eerst nog wat meer info? We vertellen je er graag alles over in een persoonlijk gesprek. Het enige wat je hoeft te doen is dit formulier invullen, en we nemen graag contact met je op.
👉 Problemen met het invullen van het formulier? Bel dan 015 42 27 03.