Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Vakken

Zevende jaar
Frans 2
Godsdienst 2
Lichamelijke opvoeding 2
Project algemene vakken 4
Creatieve technieken 1
Ondernemend project 1
Bakkerij 14
Alternerende stage (blokstage 2 x 1 week) 6
TOTAAL 32

Banketbakkerij en chocoladebewerking (7)

Een richting voor jou?

7de jaar BSO

Je talenten

  • Je bezit het getuigschrift Brood- en banketbakkerij en confisserie of Restaurant en keuken of het diploma Hotel TSO.
  • Je bent creatief en hebt organisatietalent.

Je uitdagingen

  • Als banketbakker-chocoladebewerker ben je werkzaam in een ambachtelijke banketbakkerij en/of bij een chocolatier.
  • Je hebt de supervisie bij het opstarten en afwerken van de productie.
  • Je zorgt ervoor dat de juiste grondstoffen tijdig worden ingekocht.
  • Je maakt de werkroosters en je stuurt het productieproces en de medewerkers aan.
  • Als eindverantwoordelijke controleer je de kwaliteit van de producten.


terug naar studieaanbod

Jouw toekomst!

  • Je kan aan het werk als banketbakker-chocoladebewerker.
  • Je diploma secundair onderwijs geeft je toegang tot het hoger onderwijs.