Vakken
Derde graad | ||
Algemene vorming | 5de | 6de |
Frans | 2 | 2 |
Godsdienst | 2 | 2 |
Lichamelijke opvoeding | 2 | 2 |
Maatschappelijke vorming | 1 | 1 |
Nederlands | 2 | 2 |
Wiskunde | 2 | 2 |
Ondernemend project | 1 | 1 |
Specifieke vorming | ||
Brood- en banketbakkerij | ||
Competenties brood- en banketbakkerij | 19 | 19 |
Crea | 1 | 1 |
Stage | 1 | 1 |
TOTAAL | 32 | 32 |
VERNIEUWD! Brood- en banketbakkerij (5+6)
Een richting voor jou?
3de graad Arbeidsmarktfinaliteit
Kan jij starten?
- Je hebt een een getuigschrift 2de graad Doorstroomfinaliteit, Dubbele finaliteit of Arbeidsmarktfinaliteit
Je talenten
- Je bent creatief en je werkt graag iets tot in de puntjes af.
- Je hebt organisatietalent en je kan goed in team werken.
- Je bent sociaal en communicatief vaardig in functie van het klantencontact.
- Je bent flexibel en werkt graag economische en duurzaam.
Je uitdagingen
- Je leert zelfstandig diverse brood-en banketbakkerijproducten bereiden.
- Je leert werken met chocolade en marsepein.
- Je leert professioneel en efficiënt werken met bakkerijmachines en bakkerijhulpmiddelen en daarbij (voedsel), hygiënisch, economisch en duurzaam te werk te gaan.
- Je leert klanten informeren over het volledige (banket)bakkerijassortiment.
- Je leert hoe je producten kan bewaren en verpakken met het oog op verkoop.
terug naar studieaanbod
Jouw toekomst!
- Je kan je verder bekwamen via een Se-n-Se ‘Chocolatier’, ‘IJsbereider’ of ‘Suiker- en marsepeinbewerker’.
- Je kan aan het werk als brood- of banketbakker bij een ambachtelijke brood- en banketbakker of in een industriële bakkerij.