
Vakken
Derde graad | ||
5de | 6de | |
Creatieve technieken | 2 | 2 |
Frans | 1 | 1 |
Godsdienst | 2 | 2 |
Lichamelijke opvoeding | 2 | 2 |
Ondernemend project | - | 1 |
Project algemene vakken | 4 | 4 |
Bakkerij | 20 | 14 |
Stage | 1 | 6 |
- Blokstage 5de jaar (1 week) | ||
- Alternerende stage en blokstage 6de jaar (2 weken) | ||
TOTAAL | 32 | 32 |
Brood- en banketbakkerij en confiserie (5+6)
Een richting voor jou?
3de graad BSO
Je talenten
- Je hebt interesse in de bereiding van brood en verfijnde patisserie.
- Je hebt interesse in het werken met chocolade, marsepein en suikergoed.
- Je bent creatief en hebt organisatietalent.
Je uitdagingen
- Je kan zelfstandig taken uitvoeren in een ambachtelijke en industriële brood- en banketbakkerij.
- Je maakt creatieve producten en werkt commercieel en milieubewust.
- Je past de regels van de (voedsel)veiligheid en -hygiëne toe.
terug naar studieaanbod
Jouw toekomst!
- Je kan aan het werk als brood- of banketbakker bij een ambachtelijke brood- en banketbakker of in een industriële bakkerij.
- Je kan als medewerker chocolade bewerken en ijs bereiden.
- Je kan een verdere specialisatie volgen in een 7de jaar Banketbakkerij en chocoladebewerking of Dieetbakkerij.