Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!
Alles wat u moet weten over wat er op onze school te beleven valt!

Vakken

Derde graad
5de 6de
Creatieve technieken 2 2
Frans 1 1
Godsdienst 2 2
Lichamelijke opvoeding 2 2
Ondernemend project - 2
Project algemene vakken 4 4
Bakkerij 20 14
Stage 1 6
- Blokstage 5de jaar (1 week)
- Alternerende stage en blokstage 6de jaar (2 weken)
TOTAAL 32 33

Brood- en banketbakkerij en confiserie (5+6)

Een richting voor jou?

Je talenten

  • Je hebt interesse in de bereiding van brood en verfijnde patisserie.
  • Je hebt interesse in het werken met chocolade, marsepein en suikergoed.
  • Je bent creatief en hebt organisatietalent.

Je uitdagingen

  • Je kan zelfstandig taken uitvoeren in een ambachtelijke en industriële brood- en banketbakkerij.
  • Je maakt creatieve producten en werkt commercieel en milieubewust.
  • Je past de regels van de (voedsel)veiligheid en -hygiëne toe.


terug naar studieaanbod

Jouw toekomst!

  • Je kan aan het werk als brood- of banketbakker bij een ambachtelijke brood- en banketbakker of in een industriële bakkerij.
  • Je kan als medewerker chocolade bewerken en ijs bereiden.
  • Je kan een verdere specialisatie volgen in een 7de jaar Banketbakkerij en chocoladebewerking of Dieetbakkerij.