
Vakken
Zevende jaar | ||
Moderne Vreemde Talen | ||
Engels | 1 | |
Frans | 1 | |
Algemene vakken | ||
Communicatie en interactie | 2 | |
Maatschappelijke oriƫntatie | 2 | |
Ondernemerschap | 2 | |
Praktijk | 20 | |
5 weken blokstage | ||
TOTAAL | 28 |
Kok (7)
Een richting voor jou?
7de specialisatiejaar
Je talenten
Dit specialisatiejaar bouwt verder op de basiskennis en -vaardigheden van de studierichtingen Restaurant en keuken of Horeca.
Je uitdagingen
- Je leert producten van eigen bodem een internationale toets geven.
- Je werkt met de nieuwste kooktechnieken om een bijzondere invulling te geven aan trendy recepturen.
- Je leert hoe je je eigen zaak kan starten.
terug naar studieaanbod
Jouw toekomst!
Een 7de leerjaar helpt je om gerichter een keuze te maken voor de toekomst.
Je kunt extra beroepskwalificaties behalen die jouw positie op de arbeidsmarkt kunnen versterken.