Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Vakken

Derde graad
Algemene vorming 5de 6de
Engels 1 1
Frans 2 2
Godsdienst 2 2
Lichamelijke opvoeding 2 2
Maatschappelijke vorming 1 1
Nederlands 2 2
Wiskunde 2 2
Ondernemend project 1 1
Specifieke vorming
Restaurant en keuken
Competenties restaurant en keuken 17 17
Stage 4 5
TOTAAL 32 32

VERNIEUWD!! Restaurant en keuken (5+6)

Een richting voor jou?

3de graad Arbeidsmarktfinaliteit

Kan jij starten?

  • Je hebt een een getuigschrift 2de graad Doorstroomfinaliteit, Dubbele finaliteit of Arbeidsmarktfinaliteit

Je talenten

  • Je hebt een passie voor de wereld van de horeca. 
  • Je vindt het belangrijk om iets af te werken met oog voor kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid. 
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig in functie van het bedienen van gasten en je werkt graag in een goed georganiseerd team.
  • Je bent stressbestendig en flexibel.

Je uitdagingen

  • Je leert koude en warme maaltijden bereiden, gerechten verfijnd afwerken en de kwaliteit controleren. 
  • Je leert gasten professioneel ontvangen en bedienen, gerechten en bijhorende dranken voorstellen en serveren, ook in het Frans en het Engels. 
  • Je maakt kennis met de basisprincipes van de organisatie en het beheer van een restaurant. 


terug naar studieaanbod

Jouw toekomst!

  • Als pas afgestudeerde hulpkok kan je je verder bekwamen via diverse Se-n-Se- opleidingen. Zo behoren ‘Barman’, Chef de partie (diverse mogelijkheden), ‘Grootkeukenkok’, ‘Hotelreceptionist’, ‘Sommelier’ en ‘Kok’ tot de mogelijkheden. 
  • Je kan aan het werk als hulpkok in de horeca.