
Vakken
5de | 6de | |
Engels | 2 | 2 |
Frans | 2 | 2 |
Godsdienst | 2 | 2 |
Lichamelijke opvoeding | 2 | 2 |
Project algemene vakken | 4 | 4 |
Ondernemend project | 1 | 1 |
Restaurant en keuken | 16 | 16 |
Blokstage | 3 | 3 |
- 5de jaar: 3 weken * | ||
- 6de jaar: 5 weken * | ||
* Er worden inhaaluren voorzien. | ||
TOTAAL | 32 | 32 |
Restaurant en keuken (5+6)
Een richting voor jou?
3de graad BSO
Je talenten
- In de tweede graad leerde je de basistechnieken om gerechten te bereiden en klanten te bedienen.
- Je hebt aandacht voor het hygiënisch werken met voeding.
Je uitdagingen
- Onder supervisie kan je complexe taken uitvoeren in de voorbereiding, bereiding en bediening van gerechten en dranken.
- Je leert professioneel en stijlvol omgaan met klanten.
- In de keuken gaat de aandacht naar verfijnde gastronomie.
- In de bediening staat gastvrij onthaal in de focus, ook in twee vreemde talen.
terug naar studieaanbod
Jouw toekomst!
- Je kan aan het werk als kok of kelner in een restaurant.
- Je kan een verdere specialisatie volgen in een 7de jaar (bijvoorbeeld Wereldgastronomie) en zo het diploma secundair onderwijs behalen.