Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Oud-leerling bekroond voor zijn lekkerste pizza uit de regio

  • 3 oktober 2020
  • Huis van Gastronomie

Giancarlo Ragusa studeerde af in Wereldgastronomie.

Hij was ook al een keer onze ‘Oud-leerling in de kijker’, en vertelden toen al dat Giancarlo Ragusa was bekroond tot beste pizzabakker van de provincie Antwerpen.

En opnieuw valt Giancarlo in de prijzen. Deze keer werd zijn pizza Margherita bekroond als beste pizza van onze streek en werd ook zijn spaghetti bolognese verkozen tot de allerlekkerste. We citeren alvast dit artikel uit Gazet van Antwerpen: “Deze pizza heeft een geweldige beet”, beaamt jurylid en culinair expert Willem Asaert. “Hij is krokant en zacht tegelijk. De topping trekt die lijn door. Die is romig, maar niet vettig en bezorgt me een rijk mondgevoel. Dat ene stuk pizza doet onmiddellijk uitkijken naar het tweede. Deze pizza is verleidelijk lekker.”

Wil je Giancarlo graag zelf een keer aan het werk zien of zijn pizza’s of pasta’s proeven? Dat kan in La Terrazza in Mechelen.

www.la-terrazza.be, Auwegemstraat 36, Mechelen