Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Welkom in ons Huis van Communicatie & Recreatie

Je hebt interesse in Toerisme, Taal en communicatie, Onthaal en recreatie, Communicatie en media of Gespecialiseerd recreatiemedewerker? Dan ben je bij COLOMAplus op de juiste plaats!

Infodag – zondag 24 april 2022

Van harte welkom op onze infodag op zondag 24 april 2022, van 10.00 tot 15.00 uur. We leiden je graag persoonlijk rond. Binnenkort openen we de reservatielijst. Houd onze inschrijvingspagina in het oog!

Ons studieaanbod Huis van Communicatie & Recreatie

Wil je meer weten over al onze opleidingen in het Huis van Communicatie & Recreatie? Klik dan op een van de foto’s hieronder.

Getuigenissen oud-leerlingen

Na haar stage in haar 7de jaar Gespecialiseerd Recreatiemedewerker bij PGL in Groot-Brittanniƫ, keerde Anneleen terug om er aan de slag te gaan. Lees haar getuigenis hier.


Laura studeerde af in Toerisme en ging nadien aan de slag op de luchthaven van Brussel. Ze werkt er als check-in agent bij Aviapartner. Lees haar getuigenis hier.


Astrid volgde Communicatie en Media en studeert nu Leerkracht Secundair Onderwijs aan de Odisee Campus Brussel. Lees haar getuigenis hier.


Kristien studeerde af als Gespecialiseerd Recreatiemedewerker en studeert nu Kleuteronderwijs. Lees haar getuigenis hier.


Luna studeerde Toerisme en koos in het 6de jaar voor een stage bij Swissport. Daar werkt ze nu als jobstudent. Ze combineert dat met haar studies Toerisme- en Recreatiemanagement. Lees haar getuigenis hier.


Meryem studeerde af in Communicatie en Media en volgt nu Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen. Lees haar getuigenis hier.

Een impressie van ons huis

Nieuwsgierig naar wat dit allemaal betekent in de praktijk? Snuister door de foto’s van de activiteiten van ons Huis, of bezoek de aparte Facebookpagina van ons Huis van Communicatie en recreatie.