Hier lees je alle nieuwtjes uit onze school.
Nieuws

Terugblik op het 1ste trimester
Een filmpje met alles wat er zoal te beleven viel op school tijdens dit 1ste trimester.

Kies uit één van onze 41 studierichtingen
In COLOMAplus kan je kiezen tussen maar liefst 41 studierichtingen! Een school met een groen domein, veel nieuwe infrastructuur en op amper 5 minuten stappen van het station van Mechelen.

Herfstchallenge eerste graad
De herfstchallenge voor het Huis van de eerste graad was een succes!

Dag van de Jeugdbeweging
Een impressie van onze Dag van de Jeugdbeweging. Met dank aan Anke Durmez uit 6 FOTO voor de beelden.

Oud-leerling bekroond voor zijn lekkerste pizza uit de regio
Giancarlo Ragusa studeerde af in Wereldgastronomie.

Kom (veilig) tafelen in ons restaurant
Onze leerlingen van onze Hotelafdelingen leggen u graag culinair (en coronaproof) in de watten!

Oud-leerling Fotografie Heleen Peeters brengt Noord-Hollands landschap in beeld
Ze kreeg die opdracht van het Noord-Hollands Archief en de provincie Noord-Holland.

Ons kapsalon is opnieuw open
Vanaf nu legt 7 Haarstilist u elke woensdag en om de 14 dagen op maandag in de watten!

RTV kwam langs voor onze grootse muffinbak
Meer dan 500 muffins bakten onze leerlingen van 5 Bakkerij voor het Heilighartziekenhuis in Lier. RTV kwam langs.

COLOMAplus en HeiligHartziekenhuis Lier werken samen naar aanleiding van Werelddag dementie
Onze afdeling Bakkerij bakte muffins voor het HeiligHartziekenhuis Lier

Een veilige start van het schooljaar: dat gaat zo
Het zal geen ‘gewoon’ schooljaar worden, daarom enkele afspraken.

Paint it black: gastexpo in Hof Van Busleyden
Een mooie KITOS-samenwerking tussen modestudenten, fotografieleerlingen en leerlingen schoonheidsverzorging en Haarstilist leverde de expo Paint it Black op in het Museum Hof van Busleyden.

Digitale kunsttentoonstelling
Een digitaal alternatief voor de eindejaarstentoonstellingen van het Huis van Creativiteit.

Dino Bouvard
Dino koos na zijn opleiding Restaurant en Keuken voor twee specialisaties: Wereldgastronomie en Banketbakkerij en Chocoladebewerking. Hij werkt intussen als kok bij Sodexo.

Start inschrijvingen 2-7 vanaf maandag 25 mei 9.00 uur
Je kan online een aanvraag tot inschrijving indienen voor het 2de tot en met 7de jaar.