Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Welkom in ons Huis van Esthetische verzorging

Je hebt interesse in Wellness en lifestyle, Haar- en schoonheidsverzorging, Bio-esthetiek, Haarzorg, Schoonheidsverzorging of Haarstilist? Dan ben je bij COLOMAplus op de juiste plaats!

Ons studieaanbod Huis van Esthetische verzorging

Wil je meer weten over al onze opleidingen in het Huis van Esthetische verzorging? Klik dan op een van de foto’s hieronder.

Getuigenissen oud-leerlingen

Tine studeerde in 2017 af in Schoonheidsverzorging en heeft nu haar eigen schoonheidssalon Beautine. Lees haar getuigenis hier.


Daphne studeerde in 2019 af in de richting Haarstilist en droomt er nu van zelf leerkracht Haartooi en PAV te worden. Lees haar getuigenis hier.


Na haar studies Schoonheidsverzorging volgde Rani nog een extra jaar Haarstilist. Intussen is ze kapster én werkt ze als nagelstyliste in bijberoep. Lees haar getuigenis hier.


Na haar studies Schoonheidsverzorging besloot Maïté er nog een schakeljaar Haarstilist bij te doen. Intussen werkt ze als kapster in een kapsalon én is ze kapster-aan-huis in bijberoep. Lees haar getuigenis hier.


Luna studeerde Schoonheidsverzorging. Ze werkt als verkoopster en doet medische pedicure in bijberoep. Lees haar getuigenis hier.

Een impressie van ons Huis

Nieuwsgierig naar wat dit allemaal betekent in de praktijk? Snuister door de foto’s van de activiteiten van ons Huis, of bezoek de aparte Facebookpagina van ons Huis van Communicatie en recreatie.