Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Welkom in ons Huis van Creativiteit

Ben je creatief en heb je interesse in kunst en cultuur? Dan zit je bij COLOMAplus op de juiste plaats!

Ons studieaanbod Huis van Creativiteit

Wil je meer weten over al onze opleidingen in het Huis van Creativiteit? Klik dan op een van de foto’s hieronder.

Getuigenissen oud-leerlingen

Dorien trok na haar opleiding Fotografie naar Sint-Lukas in Brussel waar ze eerst haar academische bachelor Fotografie behaalde en intussen een Master in de vrije kunsten volgt. Lees haar getuigenis hier.


Laura vond helemaal haar ding in Architecturale en binnenhuiskunst en dus koos ze voor studies Architectuur. Intussen is ze zelfstandig architecte. Lees haar getuigenis hier.


Phaedra studeerde af in Publiciteit, bracht een eigen graphic novel uit en werkt als freelance illustrator en striptekenaar. Lees haar getuigenis hier.


Na zijn diploma Publiciteit en Illustratie rondde Hichem ook zijn studies Audiovisuele Technieken: Fotografie af aan KdG. Hij is nu leraar Fotografie op onze school. Lees zijn getuigenis hier.


Christophe studeerde Fotografie en is intussen Hoofddocent fotografie en multimedia in het Centrum voor avondonderwijs, en is ook freelance fotograaf/videograaf. Lees zijn getuigenis hier.

Een impressie van ons Huis

Nieuwsgierig naar wat dit allemaal betekent in de praktijk? Snuister door de foto’s van de activiteiten van ons Huis, of bezoek de aparte Facebookpagina van ons Huis van Creativiteit.