Ontdek hier alle info over onze inschrijvingen!
Alle informatie over onze bakkerij, restaurants, kapsalon, schoonheidsbehandelingen en vergaderzalen!

Welkom in ons Huis van Gastronomie

Je hebt interesse in Horeca, Restaurant en Keuken, Bakkerij, Grootkeuken of Wereldgastronomie? Dan ben je bij COLOMAplus op de juiste plaats!

Waarom kiezen voor een Horeca-opleiding?

Een horeca-opleiding iets voor jou? Wij verklappen je 7 redenen waarom een Horeca-, Hotel- of Restaurant en keuken-opleiding vast iets voor jou is!
Lees het artikel hier.

Ons studieaanbod Huis van Gastronomie

Wil je meer weten over al onze opleidingen in het Huis van Gastronomie? Klik dan op een van de foto’s hieronder.

Getuigenissen oud-leerlingen

Giancarlo studeerde af in Wereldgastronomie en heeft zijn eigen restaurant La Terrazza. Hij werd verkozen tot Beste Pizzabakker van de Provincie Antwerpen. Lees zijn getuigenis hier.


Shana en haar man Mathias studeerden allebei af in Wereldgastronomie, waarna ze elk nog een extra specialisatie volgden. Intussen hebben ze hun eigen restaurant Bistro Levate. Lees hun getuigenis hier.


Gilles studeerde Bakkerij en werkt intussen als chocolatier. Lees zijn getuigenis hier.


Eli studeerde af in Hotel en volgt nu een graduaatsopleiding Hotel- en cateringmanagement. Hij combineert zijn studies met een job als front office agent in het Park Inn by Radisson Berchem. Lees zijn getuigenis hier.


Wesley behaalde het diploma Wereldgastronomie én dat van Banketbakkerij en chocoladebewerking. Hij is werkzaam bij bakkerij/chocolatier Van Bellinghen. Lees zijn getuigenis hier.


Stijn studeerde af in Grootkeuken/Gemeenschapsrestauratie. Hij werkt intussen als kok bij FOD Economie en is kok aan huis in bijberoep. Lees zijn getuigenis hier.


Oud-leerling Wouter Keersmaekers van de Schone van Boskoop wordt allereerste Ere-Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed. Lees er hier alles over.

Een impressie van ons huis

Nieuwsgierig naar wat dit allemaal betekent in de praktijk? Snuister door de foto’s van de activiteiten van ons Huis, of bezoek de aparte Facebookpagina van ons Huis van Gastronomie.